Stijlvol en functioneel keukendesign

Het hart van de keuken wordt gevormd door het grote vierkante kookeiland. In tegenstelling tot traditionele keukenopstellingen biedt dit kookeiland aan alle kanten voldoende werkruimte, waardoor het ideaal is voor zowel koken als gezellig samenzijn. Of je nu aan het koken bent of vrienden over de vloer hebt, er is altijd genoeg ruimte om te bewegen.

Onze fronten zijn verkrijgbaar in elke kleur, waardoor je de keuken kunt aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en de stijl van je huis. In onze eigen fabriek in Rijssen is het namelijk mogelijk om jouw maatwerk keuken in iedere denkbare kleur te maken. Het kunststof werkblad van TopCore Alegra biedt duurzaamheid en stijl, met een randafwerking van 60 mm voor een strakke uitstraling.

Kwaliteit en stijl in keukenapparatuur

De apparatuur in deze keuken is van uitstekende kwaliteit. Met merken als AEG en Hananto ben je verzekerd van hoogwaardige prestaties en betrouwbaarheid. Van de stoomoven en comb ioven tot de wijnkoeler, elke toevoeging is zorgvuldig gekozen om de kookervaring te verbeteren.

Praktische en stijlvolle accessoires maken de keuken compleet. Denk aan een strakke, ruime spoelbak in het zwart en een kraan van Quooker. Alles is ontworpen met het oog op functionaliteit en esthetiek, zodat je keuken niet alleen een plek is om te koken, maar ook een plek waar je graag tijd doorbrengt met familie en vrienden.

Met deze keukenopstelling breng je niet alleen functionaliteit en stijl samen, maar creëer je ook een ruimte waar koken een plezier wordt. Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Plan een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs en laat je inspireren. 

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!